PROGRAMMA

VOGELSCHIETEN

PROGAMMA 2019

Zondagmiddag 16 juni

Traditiegetrouw vindt het vogelschieten het weekend voor het feestweekeinde plaats. Deze keer op zondagmiddag. Aanvang 13.30 uur, start vogelschieten 14.00 uur. Jong en oud krijgen hun kans om de prijzen mee naar huis te schieten!

 

Ga naar de site van Schietvereniging de Zaagmolen voor meer informatie!

VRIJDAG

Vrijdagmorgen

De schoolkinderen worden deze ochtend verwacht bij Het Bonte Paard. Hier doen zij een leuke activiteit en er is een voorstelling. Na het patat eten kunnen de kinderen een rondje maken in de zweef- of draaimolen op het feestterrein.

 

Vrijdagavond

D.A.T. revue: 

Net als voorgaande jaren organiseert D.A.T. (Dijkerhoeks Amateur Toneel) weer een revue. De aanvang van de revue is 19:45 uur. In de revue worden actuele stukjes, zang en dans vertoond. Kom naar de feesttent en bewonder de verschillende Dijkerhoekse talenten.

 

100% Powerband

Na de revue zorgt de 100% Powerband voor een onvergetelijke afsluiting van de vrijdagavond. 

 

ZATERDAG

Zaterdagochtend

De zaterdag van het Dijkerhoeksfeest begint traditioneel met de optocht. Deze start net als andere jaren om 10.00 uur vanaf de wei op de hoek Tromopsweg-Dijkerhoekseweg. Het belooft weer een bonte stoet te worden met allerlei actuele en vermakelijke thema’s. Komt dit allen zelf aanschouwen!

 

Klik hier voor het reglement. Opgeven voor de optocht kan bij Arno Meijerman 06-22381584 of Hendri ter Stal 06-29110403

.

 

Zaterdagmiddag

Na de optocht wordt er in de feesttent de prijsuitreiking gedaan aan de deelnemers met de mooiste wagens.

Kermis

Ondertussen is de kermis het hele weekend open voor de kinderen met een zweefmolen, een schiettent, touwtje trekken, een snoepkraam, de kop van jut, de jackpot gokmachines, een viskraam en een patatkraam.

 

Zeskamp

Tijdens de zeskamp wordt er op zaterdagmiddag gestreden om de Bonte Paard Bokaal. Op dit moment wordt er nog druk gebrainstormed over het thema voor de spelletjes op zaterdagmiddag. Binnenkort meer informatie. 

 

Reeperbahner Stimmungsmacher

Dit jaar wederom een muzikale invulling op de zaterdagmiddag. Zo rond 4 uur verwelkomen wij de Reeperbahner Stimmungsmacher op het feestterrein. Met een unieke set muziek zorgen ze voor een gezellige afsluiting van de zeskamp en een goed begin van de zaterdagavond.

 

Zaterdagavond

De zaterdagavond is de avond voor feestvierders uit de hele regio. Speciaal voor dit jaar hebben we The Euros weten te strikken. The Euros mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang elke zaal, tent en festivalweide plat.

 

En de tent gaat helemaal op z'n kop met een optreden van Beatcrooks. Met shows op de Zwarte Cross, Defqon.1, Dreamfields, Boulevard Outdoor en Dauwpop vliegen ze overal “Uut de Bochte”! Hun Happy Høken remix “Annie uut de bochte” is ongekend populair! Deze badboys freestylen samen met hun unieke Led Robot, pompende beats in een dikke feest flow. Van schurende Moombahton tot guilty pleasures. Van rammende house beats tot foute feestmuziek, happy hardcore en harder! Deze feestexplosie wordt in hoog tempo op je afgevuurd. 

 

Tent open: 21:00 uur

ZONDAG

Zondagochtend

De zondag is de familiedag bij uitstek. Om 11.30 uur begint de dag met een brunch in de tent verzorgd door OBS Dijkerhoek. Dit jaar met de gezelligste band van Nederland: de Grösmeijers uit Markelo.

 

Zondagmiddag

De kinderen kunnen zich het hele weekend naar hartenlust uitleven op het feestterrein met de diverse kermisattracties. Voor de kleintjes weer een grote zandbak en de octopus. Daarnaast is er ook dit jaar weer een overdekt terras aan de voorzijde van de tent. De ideale plek om lekker te chillen en te relaxen. En bij mooi weer zit je heerlijk in de schaduw en bij slecht weer zit je lekker droog.

Demo Dragrace

Dit jaar vindt er op zondagmiddag een spectaculaire dragrace demo plaats. Bij dragrace leg je zo snel mogelijk een korte afstand af en er wordt op slechts één wiel geraced. Er worden zondagmiddag twee demonstraties gegeven, waarin 2 teams tegen elkaar strijden. Dat het spectaculair wordt is zeker. Komt dat zien!

 

's Middags is er in de tent live muziek, namelijk De Paloma's en Opschaakl'n!

 

De Paloma's staan garant voor een middag ouderwets gezellig feest vieren, want authentieker dan dit gaat het niet worden. Inhaken, polonaises, walsen en van je hopsakee? Met deze klasse band in de tent gaat het dak er af.

 

Dialectrock zoals het bedoeld is! Met het motto 'remmen is angst' staan de heren van Opschaakl'n op de planken. Dat belooft een grandioze middag te worden in de feesttent in Dijkerhoek!

 

De gehele zondag is de toegang gratis!

2019 © Dijkerhoeksfeest.nl. Alle rechten voorbehouden..

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Lees meer
Accepteren