PROGRAMMA 2020

VRIJDAG

Vrijdag schoolkinderen


Ook voor de kinderen is het erg jammer dat het Dijkerhoeksfeest niet doorgaat. Het is ook voor hen altijd een weekend waar naar uit wordt gekeken.


Gelukkig zijn de omstandigheden inmiddels zodanig dat de OR toch een alternatief kan bieden op vrijdag 26 juni aanstaande, zodat er toch nog iets een gevoel is van Dijkerhoeksfeest.


Voor de schoolkinderen is er een stormbaan weten te regelen en er is een draaimolen en een springkussen, waar de jongste groepen zich in kunnen vermaken. Aan het einde van de dag gaan de kinderen patat met knakworst eten. Uiteraard gebeurt dit alles met het in acht nemen van de corona-regels.


De OR is blij dat ze toch iets kunnen doen voor de schoolkinderen. Ze hebben dit verdiend na een voor hen evengoed turbulent voorjaar. 

Vrijdagavond


D.A.T. revue: 

Helaas komt de revue op vrijdagavond 26 juni te vervallen. Om toch op een leuke wijze te laten horen en zien wat er onder andere afgelopen jaar allemaal gebeurd is in Dijkerhoek, organiseert D.A.T. op deze avond een online kwis.


Door middel van verschillende categorieën kun jij met je zelf samengestelde team laten zien wat jullie aan kennis en vaardigheden in huis hebben! Net als in de revue zal er wat interessants voor alle leeftijden bij zitten: jong en oud zijn welkom. Welk team weet het meeste over Dijkerhoek? We strijden deze avond 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 om de felbegeerde Bonte Paard Bokaal 👊


Om op de avond zelf onnodig fysiek contact met anderen te vermijden, zal zoveel mogelijk online gecommuniceerd worden. Om 19.30 uur start de avond door middel van een livestream. We zouden de D.A.T. niet zijn als er niet ook tussendoor voor entertainment gezorgd wordt. Zorg dus voor genoeg devices om op te kijken en spelen. Het kwisboek wordt online geplaatst, maar voor elk team wordt ook een fysieke versie afgedrukt om in te vullen.Om 20.00 uur kan een fysiek kwisboek opgehaald worden waarin vragen uit verschillende categorieën beantwoord moeten worden. Tijdens de kwisavond worden er ook enkele vragenrondes via de livestream gesteld. Kortom: leuke opdrachten en vragen via het kwisboek en de afwisseling naar de livestream!


Er is plaats voor ongeveer 30 teams van maximaal 10 personen. Hiermee willen we jullie vragen om zoveel mogelijk met het eigen huishouden deel te nemen. Leeftijdsverschillen zijn geen probleem, deze kunnen juist in het voordeel werken!


De kwis vindt plaats van 19.30 - 23.00 uur. speel mee met de Dijkerhoekse Kwis: DAT is de vraag? Opgeven kan via *dit formulier* tot en met 24 juni. Deelname per team bedraagt €25,00.


Deelname is voor eigen risico. De organisatie stelt zich niet verantwoordelijk voor ongevallen, letsel en schade aan personen en materialen.

ZONDAG

Zondagochtend


Brunch

Op zondag brengen we dit jaar de brunch bij je thuis. Het enige dat je zelf hoeft te doen is koffie zetten ☕ Samen met Het Bonte Paard bezorgt de feestcommissie een heerlijke brunch met broodjes, croissant, beleg, salade en ei. Rob Stam zorgt voor live muziek in Dijkerhoek. Laat je verrassen. Verzoeknummertjes kunnen hierbij aangevraagd worden 😉

 

We bezorgen de brunch samen met het Bonte Paard op zondag tussen 10.30 en 12.00 in de schoolkring Dijkerhoek. Voor andere geïnteresseerden kan de brunch worden opgehaald.


De brunch kost € 12,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Geef je bestelling vóór 24 juni aanstaande door via mail: dhf2020@dijkerhoeksfeest.nl.

Opgave voor beide activiteiten is verplicht. Heb je geen e-mail, neem dan contact op met het Bonte Paard via 0548 361 202. 

2020 © Dijkerhoeksfeest.nl. Alle rechten voorbehouden..

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Lees meer
Accepteren